Què és ELEUS?

ELEUS és una marca de roba que té com a eix principal recordar-nos que de vida només n’hi ha una i que cal aprofitar-la i viure-la al màxim, no només sobreviure-la. Els seus beneficis, es destinen a la lluita contra el càncer.

HISTÒRIA

ELEUS naix, principalment, arrel de la mort d’un amic i germà, en Pau, degut a la lluita contra el càncer. La frustració, ràbia, tristesa, impotència i incomprensió deriven cap a la necessitat de mantenir viu el seu llegat i no voler ni poder quedar-se de braços plegats. ELEUS vol contribuir, com pugui, que en un futur el màxim pròxim possible sigui més fàcil evitar que altres persones hagin de viure experiències semblants,  implicar-se amb la lluita contra el càncer i així, poc a poc, acostar-se cada vegada més a la cura absoluta d’aquesta malaltia, així com de les seqüeles que pot deixar. 


ELEUS és fruit de la cooperació i coordinació de tres amics, on cadascú aporta la seva visió, coneixements i habilitats per anar donant forma al projecte i totes les peces que el conformen, essent per als tres la primera experiència en el món del disseny de roba personalitzada.


NOM: La paraula ELEUS és el resultat de la combinació de tres conceptes, tots tres molt representatius de com era, què li agradava i què va viure en Pau. 


ELEfant → Feia temps, ja abans de la leucèmia, que en Pau es sentia identificat amb els elefants i era una gran representació gràfica de la seva manera de ser i fer, acompanyada d’un senzill però potent missatge: pas a pas. En Pau era dels que creia que la vida s’ha de viure dia a dia, pensant en l’ara i sense voler fer ni controlar més coses de les que es pot. La leucèmia va fer créixer exponencialment aquesta manera de pensar i viure dintre seu. En moltes cultures, l’elefant és considerat un símbol de força, intel·ligència i bona sort, entre d’altres. Malgrat no saber del cert què simbolitzava del tot per a en Pau, per nosaltres la figura de l’elefant ha agafat una força descomunal a les nostres vides, essent una imatge mirall d’en Pau, i representant tot allò que ell creia i feia, i que ha arrelat dins nostre.

Per aquest motiu, vam tenir clar des del principi que la imatge de la marca seria un elefant.


LEUcèmia → Sense massa necessitat de contextualitzar, la malaltia que va posar punt i final a la vida d’en Pau i que ens va donar un cop de realitat i un aprenentatge de vida forçat a la resta.


patronUS → Un dels encanteris més famosos de la saga Harry Potter. En Pau n’era un gran fan, tant dels llibres com de les pel·lícules, i volíem incloure la seva màgia al nom. En el món de Harry Potter, un patronus és un encanteri que genera una força d’energia positiva en forma d’animal tangible, que serveix per protegir sobre criatures “dolentes”. Així doncs, creiem que per la seva funció i sentit, no n’hi havia cap altre que encaixés millor en aquest projecte, sense tenir cap dubte que el patronus d’en Pau tindria forma d’elefant.

OBJECTIUS

  • Contribuir a la recaptació de fons per a la investigació i acompanyament en la lluita contra el càncer en tots els aspectes possibles
  • Crear consciència i visió social, especialment entre joves, de què és el càncer i les afectacions que té
  • Recordar la importància de valorar el fet d’estar vius i sans, així com aprendre a valorar, també, les petites coses i no amoinar-se ni queixar-se per cabòries més superficials i passatgeres, a través de la nostra roba i mantres

MISSIÓ

Aportar el nostre granet de sorra en la lluita contra el càncer i generar un canvi, una nova perspectiva en les persones que ens segueixen.

VALORS

En què creiem: Creiem que el temps no és or, sinó vida. Que hem de ser conscients de la sort que tenim d’estar vius i que cal aprendre a gaudir dels petits detalls de la vida que sovint se’ns escapen, en forma de preocupacions innecessàries, sobre coses que no podem controlar i que, en el fons i a llarg termini, no són les més importants. Creiem, també, que sovint ens tanquem i conformem amb el que tenim i ens passa, però que és necessari trencar aquestes monotonies i rutines i sortir de la zona de confort; que aquest trencament ens porti a fer i buscar aquelles coses que ens facin sentir bé, vius/ves i plens/es. Sovint sembla que només tenim ganes de viure quan ens passen coses dolentes, que només valorem el que tenim/teníem quan ho perdem, i això no hauria de ser així. És essencial valorar el que es té quan hi és present, per poder-ho gaudir i aprofitar al màxim, i així quan arribi la seva pèrdua (perquè és un fet que tot en aquesta vida és passetger) valorarem tot el que hi hem viscut, enlloc de lamentar tot el que no.

Què representem: Una marca de roba enfocada principalment a joves, simple i atractiva; amb un missatge més enllà de la moda, de conscienciació; així com una manera d’entendre i viure la vida, conseqüència dels aprenentatges als que aquesta ens ha portat. Volem que la gent entengui ELEUS com un símbol de lluita i de viure al màxim gaudint de cada moment, experiència i persona. 

Què valorem més: Tenim el valor afegit que els nostres beneficis són destinats a la lluita contra el càncer, així com donar a conèixer la malaltia i entitats/organitzacions que hi treballen.

VISIÓ

Ser una referència per a joves, de moda justa i conscient, tant en la lluita contra el càncer com a estil de vida.

 

Talla dessuadores

Les mateixes mides tant per dessuadores amb caputxa com per dessuadores sense caputxa.

Talla samarretes